Θεατρική παράσταση “Παρέα με τον Τενεσί” στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 14 Μαρτίου, 2019 10:30

Θεατρική παράσταση “Παρέα με τον Τενεσί” στο Διδυμότειχο

Θεατρική παράσταση με τίτλο: “Παρέα με τον Τενεσί” στο Διδυμότειχο από τον Θεατρικό Σύλλογο (ΘΕΑ|ΣΥ|).

O ηδονικός Αμερικανός συγγραφέας του ποιητικού ρεαλισμού, Tennessee Williams, αγκαλιάζει με τρυφερότητα και σεβασμό εκείνους που χάθηκαν βουλιάζοντας αργά στην παρακμή τους, καθώς αναδυόταν λαμπερό και φαύλο το αμερικανικό όνειρο.

Ανθρώπινες ιστορίες που αποκαλύπτουν απόκρυφους πόθους, κοινωνικό διχασμό, απαγορευμένους έρωτες, αποξένωση, μιλούν για την αναπόληση μιας άλλης εποχής και για το νέο ήθος που επιβάλλει επώδυνες κοινωνικές ανακατατάξεις, που παραμένουν αναλλοίωτες μέχρι σήμερα.

Ο Θεατρικός Σύλλογος Διδυμοτείχου παρουσιάζει την νέα του θεατρική πρόταση για τη σεζόν 2018 – 2019 με κλασικές μονόπρακτες ιστορίες του Tennessee Williams. “Παρέα με τον Τενεσί” ο γενικός τίτλος της παράστασης σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Άκη Τσονίδη, στο Θέατρο “Ορφέας” για τρεις παραστάσεις στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2019 στις 9 μ.μ.

Σκηνοθεσία – Μουσική Επιμέλεια: Άκης Τσονίδης
Σκηνικά: Νίκος Πατούνας
Κοστούμια: Η Ομάδα
Παίζουν (αλφαβητικά):
Αλεξίου Ειρήνη, Αλεξούδη Νατάσα, Γκουντινάκης Φίλιππος, Δελήμπαλτα Ράνια, Διάκα Λίτσα, Καρυπίδης Άρης, Κοξαράκη Θεοδώρα, Λάμπρη Καλλιρόη, Μιχαηλίδου Δέσποινα, Μωρίδης Δημήτρης, Νόρδου Κωσταντίνα, Τζαμπαζίδου Στέλλα, Τσβέτκωφ Στάνισλαβ.

Πληροφορίες – κρατήσεις:
Θέατρο Ορφέας (Βενιζέλου 89, Διδυμότειχο).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944456487.
Εισιτήρια: 8 ευρώ γενική είσοδος / 6 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό.

Παρέα με τον Τενεσί, ΘΕΑΣΥ, 2019


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 14 Μαρτίου, 2019 10:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV