Τέλος το Τμήμα Ψυχολογίας για το Διδυμότειχο

Συντάκτης Σταύρος Παπαδόπουλος 24 Ιουνίου, 2021 16:03

Τέλος το Τμήμα Ψυχολογίας για το Διδυμότειχο

Θα λειτουργήσει του χρόνου εάν και εφόσον οι εμπλεκόμενοι ρίξουν νερό στο κρασί τους, και βρουν λύση για τη στέγαση της σχολής.

Την μεθεπόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το 2022, θα λειτουργήσει τελικά το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο. Εάν μέχρι τότε βρεθεί λύση. Γιατί μέχρι σήμερα…

  • Οι γονείς και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου αρνούνται να μετακινηθούν.
  • Οι γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου αρνούνται να λειτουργήσουν σε απογευματινά τμήματα.
  • Ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου επιμένει να συστεγαστούν Νοσηλευτική και Ψυχολογία στο 3ο Δημοτικό και να γίνουν οι αποθήκες του ΟΣΕ στο Ισαάκιο για μόνιμη εγκατάσταση.
  • Το ΔΠΘ δεν δέχεται να συστεγαστεί με τμήμα του ΔΙΠΑΕ επέλεξε από τα προτεινόμενα και προτείνει τα 3,5 στρέμματα απέναντι από το ξενοδοχείο Ερμής για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης.
  • Η αντιπολίτευση στο δήμο Διδυμοτείχου έχει αντιρρήσεις, προτάσεις αλλά στο δια ταύτα, μη θυμώσουν… οι γονείς – ψήφοι.

Στη μέση ο Υφυπουργός Αγγελος Συρίγος, έκοψε τον Γόρδιο Δεσμό και λυτρώνει όλους τους παραπάνω που μέχρι σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν για να φιλοξενήσουν το τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο. Θαρρείς και όλοι περίμεναν αυτήν ακριβώς την απόφαση του Υπουργού, για να κάνουν ανέμελα τις διακοπές τους. 

Η ζημιά είναι τεράστια. Με τις εξελίξεις αυτές και την ασυνεννοησία στο Διδυμότειχο, χάνονται 4 τμήματα, που ήταν έτοιμα, ήταν ώριμα να λειτουργήσουν φέτος και του χρόνου στη Θράκη.

Τμήμα Λογοθεραπείας στο Διδυμότειχο
Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο
Τμήμα Νοσηλευτικής στην Αλεξανδρούπολη
Τμήμα Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο τόπος μας ακολουθεί φθίνουσα πορεία, γιατί ο βόρειος Έβρος ερημώνει και φυσικά πάντα κατηγορούμε τους «άλλους» που είναι υπεύθυνοι για τη μοίρα μας…


Συντάκτης Σταύρος Παπαδόπουλος 24 Ιουνίου, 2021 16:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV