ΤΕΛΟΣ στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο;

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 17 Φεβρουαρίου, 2022 19:42

ΤΕΛΟΣ στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο;

«Το νέο Μηχανογραφικό δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του νέου ακαδημαϊκού χάρτη (συγχωνεύσεις τμημάτων, ίδρυση νέων τμημάτων κλπ)» αναφέρει μεταξύ άλλων η έγκυρη εκπαιδευτική ιστοσελίδα esos σε αναλυτικό ρεπορτάζ από το Υπουργείο Παιδείας.

Εάν τα όσα αναφέρονται με λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, αποτελούν όντως την τελική απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, τότε τελειώνει το όνειρο για την ίδρυση του τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο.


Οι δρακρύβρεχτες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις από τοπικούς παράγοντες, μέχρι και τον αρμόδιο Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο, φαίνεται πως δεν θα γίνουν πράξη, καθώς οι προτεραιότητες της κυβέρνησης αφορούν μόνο στην ίδρυση 4 νέων τμημάτων – ειδικοτήτων στην Ικάρων, προφανώς κάπου στο λεκανοπέδιο.

Την ίδια μοίρα φαίνεται πως θα έχει το τμήμα Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή, ενώ τις επόμενες ώρες θα κριθεί και το μέλλον της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες!

Ο καθένας, που στο παρελθόν έκανε έστω και μία δήλωση για το συγκεκριμένο ζήτημα και καλλιέργησε ελπίδες στον λαό του Β. Έβρου, αφού επιβεβαιώσει το εν λόγω δημοσίευμα, ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβάστε για το …τέλος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο… >> ΕΔΩ


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 17 Φεβρουαρίου, 2022 19:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV