Τελευταία ημέρα για την κατάθεση των ψηφοδελτίων η σημερινή

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 5 Μαΐου, 2019 14:03

Τελευταία ημέρα για την κατάθεση των ψηφοδελτίων η σημερινή

Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα έχουν δικαίωμα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά του συνδυασμού τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου.

Ήδη στο δικαστικό μέγαρο Ορεστιάδας τις προηγούμενες ημέρες έχει κατατεθεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ορεστιάδας με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Ζαλουφλή Κωνσταντίνο με 35 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και του κ. Σκίνδρη για τον Δήμο Διδυμοτείχου με  το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ”

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας βρέθηκαν σήμερα και οι συνδυασμοί του κ. Καζαλτζή και του κ. Σιανκούρη.  Το μεσημέρι κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Παναγιώτη Σιανκούρη “Δυναμικά Μπροστά”  , ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Ορεστιάδας και ο φάκελος της παράταξης του Χρήστου Καζαλτζή “Δημοτική Επαναφορά” που απαρτίζεται από 35 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 11 υποψήφια μέλη για την δημοτική κοινότητα Ορεστιάδας.

Όσον αφορά τους υποψηφίους στον δήμο Σουφλίου, σήμερα το απόγευμα κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Συνεργασία, Ανάπτυξη, Συνοχή” του Παναγιώτη Καλακίκου ενώ ο Ευάγγελος Πουλιλιός κατέθεσε ήδη χθες, Σάββατο 4 Μαϊου, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “Νέα πορεία” στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 5 Μαΐου, 2019 14:03

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV