Τελεσίγραφο της ΕΑΣ Διδυμοτείχου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 30 Νοεμβρίου, 2018 15:55

Τελεσίγραφο της ΕΑΣ Διδυμοτείχου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

“Αν δεν πάρουμε απαντήσεις τις επόμενες δέκα ημέρες θα έρθουμε εκεί!”

Δέκα μέρες διορία αποφασίστηκε να δοθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τα γραφεία της Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου παρουσία  εκπροσώπων της Περιφέρειας , των Δήμων, των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Αγροτικών Συλλόγων, προκειμένου να δοθούν οριστικές απαντήσεις-λύσεις στα ζητήματα που προέκυψαν στην βαμβακοκαλλιέργεια και την καλλιεργεια σιτηρών το περασμένο καλοκαίρι.Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο μετά το πέρας των δέκα ημερών ο αγροτικός κόσμος και οι φορείς του νομού μας θα δράσουν δυναμικά με την επίσκεψη τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου:

Πραγματοποιήθηκε στις 24-11-2018 σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου – Έβρου στο Διδυμότειχο και συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας , των Δήμων, των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Αγροτικών Συλλόγων με θέμα συζήτησης «Δεσμευτική απάντηση και οριστική λύση από το Υ.Π.Α.Α.Τ. για το πρόβλημα της τεράστιας καταστροφής βαμβακιού και σιτηρών 2018».

Λαμβάνοντας υπ όψιν, ότι μετά από την συνάντηση των φορέων του Νομού μας με τον Υπουργό στις 9-10-2018 δεν υπάρχει αποτέλεσμα , αποφασίσθηκε ότι εάν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες δεν τους δοθούν απαντήσεις από τους Βουλευτές Ν. Έβρου για τα προβλήματα (απώλεια εισοδήματος, συνδεμένη βάμβακος κ.α.), ο αγροτικός κόσμος και οι φορείς του νομού μας θα δράσουν δυναμικά με την επίσκεψη τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 30 Νοεμβρίου, 2018 15:55

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV