«Το Τάβλι» στο Φως του Φεγγαριού – Θέατρο δρόμου στην Κάιντρα Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 5 Αυγούστου, 2025 12:08

«Το Τάβλι» στο Φως του Φεγγαριού – Θέατρο δρόμου στην Κάιντρα Διδυμοτείχου

Το «Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη στην Κάιντρα Διδυμοτείχου – Μια θεατρική εμπειρία δρόμου κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Διδυμοτείχου, με τη στήριξη της δημιουργικής ομάδας Χ-ΙΚΑΡΟΙ, σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη θεατρική εμπειρία, στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025, στις 21:00, η θεατρική ομάδα του Π.Λ.Σ. «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το Τάβλι», σε σκηνοθεσία Γεώργιου Σίβρη, στην οδό Αθήνας, στην ιστορική Κάιντρα του Διδυμοτείχου.


Πρόκειται για μια παράσταση υπαίθρια, σε μορφή “3D θεάτρου ανωμάλου δρόμου”, που αναδεικνύει τον δημόσιο χώρο ως αυθεντική σκηνή έκφρασης. Πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Μοκαΐτης και Γεώργιος Σίβρης, ερμηνεύοντας δύο χαρακτηριστικούς λαϊκούς τύπους με χιούμορ, πίκρα, φωνή και σιωπή — όλα γύρω από ένα τραπέζι ταβλιού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους θεατές.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια θεατρική βραδιά όπου οι γειτονιές μας γίνονται σκηνικά, τα παράθυρα φωτισμένα μπαλκόνια και το φεγγάρι σκηνοθέτης.

Ένα μικρό στολίδι της νεοελληνικής δραματουργίας, μέσα στην αυθεντικότητα του Διδυμοτείχου.

Για πληροφορίες:
Τοποθεσία: Οδός Αθηνάς – Κάιντρα Διδυμοτείχου
Ημερομηνία: Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025
Ώρα: 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη


Συντάκτης Νewsroom 5 Αυγούστου, 2025 12:08

Ράδιο Έβρος TV