Τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ορεστιάδας επισκέφθηκε ο Χρήστος Καζαλτζής

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2019 11:29

Τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ορεστιάδας επισκέφθηκε ο Χρήστος Καζαλτζής

Τα τμήματα του Πανεπιστημίου στην πόλη της Ορεστιάδας επισκέφτηκε κλιμάκιο του Συνδυασμού “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” την Τρίτη 16/1/2019 στις 12 το μεσημέρι.

Ο επικεφαλής κ. Καζαλτζής Χρήστος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με τον Κοσμήτορα κ. Κουτρούμπα Σπυρίδωνα και συζήτησαν επί 90 λεπτά τα προβλήματα των σχολών, τις προτάσεις του Συνδυασμού και τις πιθανές λύσεις.

Από τον ιδιαίτερα φιλόξενο κ. Κουτρούμπα, τέθηκαν τα ζητήματα της απομάκρυνσης του αμαξοστασίου του δήμου που εδώ και χρόνια μνημονεύεται, αλλά παρά την καλή πρόθεση των κατά καιρούς δημοτικών αρχών, δεν υλοποιείται, το θέμα της συγκράτησης – παραμονής φοιτητών και καθηγητών στην πόλη, η δημιουργία αγροκτήματος – προτύπου για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες, καθώς και η σύνδεση ενός ερευνητικού προγράμματος με την παραγωγή.

Ακόμα εξετάστηκε η δυνατότητα άσκησης πίεσης προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την ίδρυση νέου τμήματος φοίτησης (ως πρώτη προτεραιότητα ορίζεται αυτό της Τεχνολογίας Τροφίμων).

Ο κ. Καζαλτζής, λόγω και της εκπαιδευτικής του ιδιότητας, έδειξε να συμμερίζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς και δεσμεύτηκε ότι με την ανάληψη των δημοτικών καθηκόντων, το πανεπιστήμιο θα βρει τον πιο ισχυρό σύμμαχό του στα φόρα λήψης αποφάσεων και από κοινού θα γίνει προσπάθεια επίλυσης όλων όσων είναι δυνατό να επιλυθούν!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2019 11:29

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV