ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έβρου: Όλα έτοιμα για τις εσωκομματικές εκλογές και την υποδοχή νέων μελών

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Σεπτεμβρίου, 2023 10:04

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έβρου: Όλα έτοιμα για τις εσωκομματικές εκλογές και την υποδοχή νέων μελών

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα της αντιπολίτευσης, στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στον νομό μίλησε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” ο συντονιστής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Λιανίδης.

Όπως ανέφερε παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία εσωκομματική διαδικασία το ενδιαφέρον είναι ευρύτερο επειδή αφορά την ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σε μία δύσκολη συγκυρία για την χώρα. “Το σοκ της διπλής ήττας μας συγκλόνισε αλλά πέρασε και ανασυγκροτούμαστε” είπε για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών.


Αναφορικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ο συντονιστής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξήγησε πως θα στηθούν 8 κάλπες στον νομό, σε Σαμοθράκη, Αλεξανδρούπολη, Τυχερό, Φέρες, Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα. Δυνατότητα ψήφου έχουν μέλη του κόμματος ΜΕ ΤΑΥΤΟΠΟΊΗΣΗ ωστόσο η εγγραφή μπορεί να γίνει και επιτόπου στην κάλπη, με δικαίωμα ψήφου να έχουν άτομα από 15 ετών και άνω (με την εξαίρεση πως στην περίπτωση ανηλίκων θα ζητείται μεταξύ των στοιχείων ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ). Η οικονομική συμμετοχή είναι 2 ευρώ ανα μέλος. Σε περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερη κάλπη η διαδικασία θα επαναληφθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία μπορείτε να βρείτε και στην σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου ΕΔΩ


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Σεπτεμβρίου, 2023 10:04

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV