Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Πύθιο προτείνει ο Θεοχαρίδης

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 24 Σεπτεμβρίου, 2020 10:34

Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Πύθιο προτείνει ο Θεοχαρίδης

Την άποψη του για δημιουργία Σταθμού Συνοριακής Φύλαξης στο Πύθιο γνωστοποίησε μέσα από την συχνότητα του Ράδιο Έβρος ο πρώην πρόεδρος του χωριού Χάρης Θεοχαρίδης.

Ο κ. Θεοχαρίδης είχε εκφράσει αυτή την άποψη με την πρόσληψη των 400 συνοριοφυλάκων και την επαναφέρει με την ανακοίνωση της νέας προκήρυξης που θα στελεχώσει με επιπλέον 800 νέους συνοριοφύλακες τον Έβρο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρίδης η πληθώρα των συνοριοφυλάκων που εντάσσεται στο δυναμικό της αστυνομίας το επόμενο διάστημα επιτρέπει την δημιουργία και τη στελέχωση περισσότερων σταθμών συνοριακής φύλαξης ώστε να υπάρχει αποδοτικότερη επιχειρησιακή ετοιμότητα στην παρέβρια περιοχή καθώς το επόμενο διάστημα και με την ολοκλήρωση του νέου φράχτη στον νότιο τμήμα του Νομού οι παραποτάμιες περιοχές θα αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο όγκο των μεταναστευτικών ροών.

Πάντως η άποψη του κ. Θεοχαρίδη έχει φτάσει στα αυτιά των ιθυνόντων και την λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν καθώς το σύνολο τους την βρίσκει προς τη θετική κατεύθυνση.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 24 Σεπτεμβρίου, 2020 10:34

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV