Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Ιουλίου, 2024 11:40

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο!

Μετά την αιφνίδια διακοπή της τρίτης βραδιάς του φετινού Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού – για τεχνικούς λόγους όπως είχαν εξηγήσει σε ανακοίνωσή τους – η διοργάνωση επέστρεψε ανακοινώνοντας την συνέχεια του Φεστιβάλ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί το Σάββατο 13 Ιουλίου όπου θα εμφανιστούν οι Θραξ Πανκc, η συναυλία των οποίον δεν πραγματοποιήθηκε την την Κυριακή 7 Ιουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώ την βραδιά θα ανοίξει το τοπικό συγκρότημα Αφρόκρεμα.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα ακολουθήσει AfterShowParty με την DJ Maria Tragianou επί σκηνής, ενώ την βραδιά θα ανοίξει ο DJ Nikos Lampoudis!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε ότι, η ακυρωθείσα συναυλία των ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Τη βραδιά θα ανοίξει το τοπικό συγκρότημα Αφρόκρεμα the band, από την Αλεξανδρούπολη με διασκευές τραγουδιών από funk, pop, rock μουσική, με τους Alexandros Kevopoulos, Andreas Gripaios, Giannis Ampa & Panagiotis Kontaras!

Τιμές εισιτηρίων

  • Ταμείο: 12€
  • Παιδιά ηλικιών 11-15: 10€
  • Παιδιά έως 10 ετών: ΔΩΡΕΑΝ με την συνοδεία του κηδεμόνα
  • ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ

Ώρα έναρξης: 21:00

Την Κυριακή 14 Ιουλίου, #AfterShowParty με την μοναδική DJ Maria Tragianou επί σκηνής, ενώ την βραδιά θα ανοίξει ο DJ Nikos Lampoudis!

Τιμή εισιτηρίου 5€

Ώρα έναρξης: 21:00

Για όσους φίλους δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην συναυλία και να κάνουν χρήση του εισιτηρίου της προπώλησης που έχουν ήδη προμηθευτεί, από την Δευτέρα 15 Ιουλίου, δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης του εισιτηρίου τους, στα παρακάτω σημεία:

  • Αλεξανδρούπολη

Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας i hub, έναντι ΚΤΕΛ, Βενιζέλου 31, τηλ.: 2551037194

  • Τυχερό

SANYOCOM Τυχερού, τηλ.: 2554041341

Η νεολαία του Τυχερού σας προσκαλεί και σας περιμένει όλους, για να διασκεδάσουμε μαζί αυτές τις δύο μοναδικές βραδιές!

Εκ της οργανωτικής επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Φεστιβάλ Τυχερού


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Ιουλίου, 2024 11:40
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV