Β. Μαυρίδης: Είναι ψεύτες κι ανίκανοι – Αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος του χρόνου θα έχουν “άνοιγμα” 600.000€
Απαντήσεις σε όλες τις προκλήσεις του δημάρχου Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλου έδωσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης από το στούντιο του Ράδιο Έβρος, στην εκπομπή Εβροσκόπιο.
“Πριν μπω στο στούντιο πληροφορήθηκα ότι έχουν κόψει το ίντερνετ στα σχολεία γιατί δεν πληρώθηκαν οι λογαριασμοί” ξεκίνησε εισαγωγικά στη συνέντευξη ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος σημειωτέον φέρει και το αξίωμα του Προέδρου στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, διατελεί όμως και διευθυντής στο Γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη. “Ακούω τα ίδια παραμύθια, ότι ο Μαυρίδης πάλι φταίει, δεν άφησε λεφτά…“, συνέχισε, για να χαρακτηρίσει στη συνέχεια τη δημοτική αρχή “ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα κι αυτό“.
“Σήμερα θα μιλήσω μόνο με στοιχεία“, υποσχέθηκε εξ αρχής ο κ. Μαυρίδης και σε μία “χειμαρρώδη” συνέντευξη, κατηγόρησε το δήμαρχο Δ. Παπαδόπουλο για σειρά ψεμμάτων και σκόπιμη απόκρυψη της αλήθειας σε διάφορα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας. Παρουσίασε στοιχεία και έγγραφα για το Φεστιβάλ του Άρδα, το πρωτόκολλο παραλαβής των ηλεκτρικών ποδηλάτων, της μελέτης για το κυνοκομείο στο Νεοχώρι, την ίδρυση γηροκομείου, τη σχέση Παπαδόπουλου – Σκυλακάκη για τις ανεμογεννήτριες, αναφέρθηκε στη ΔΕΥΑΟ, στο Open Mall, στα 15,5 εκ. του ΣΒΑΑ, στις πρακτικές του αντιδημάρχου Ζήση Παπαλαμπίδη, τα σπασμένα καθίσματα στο υπαίθριο θέατρο, έως και τη στάση της αντιδημάρχου Ευαγγελίας Μπραϊκούδη όταν ήταν μέλος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. και ψήφιζε ομόφωνα όλες τις αποφάσεις. Υποστήριξε επίσης τη θέση του σε όσους τον κατηγορούν ότι “βάζει τρικλοποδιές” στη νέα δημοτική αρχή με την ιδιότητα του διευθυντή στο Γραφείο του Περιφερειάρχη, αλλά για για την υποτονική αντιπολίτευση που ασκούσε όλους αυτούς τους μήνες.
Από τις πλέον σοβαρές δηλώσεις του η πρόβλεψη πως στο τέλος του έτους ο Δήμος Ορεστιάδας, με την υπάρχουσα τακτική, θα έχει επιβαρυνθεί “στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη”, όπως είπε, περί τις 600.000 ευρώ.
Αναλυτικά:
Δείτε και τη σχετική συνέντευξη του Διαμαντή Παπαδόπουλου >ΕΔΩ



