Σύμπνοια των φορέων της Ορεστιάδας ενάντια στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2021 10:02

Σύμπνοια των φορέων της Ορεστιάδας ενάντια στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους επαγγελματίες αλλά και με άλλους φορείς της περιοχής συγκάλεσε την Πέμπτη ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της επέκτασης της δομής μεταναστών στο Φυλάκιο

13 συνολικά φορείς εκπροσωπήθηκαν στην σύσκεψη από τους επικεφαλής τους και εξέφρασαν απόψεις και προτάσεις για το ζήτημα οι οποίες θα επεξεργαστούν και σκοπός είναι σε συνεργασία και με άλλους φορείς να ακολουθηθεί μια κοινή πορεία στην συνέχεια, με αρχή την σύνταξη και κατάθεση ψηφίσματος προς την κυβέρνηση και την δημιουργία επιτροπής αγώνα. Αρκετοί από τους παριστάμενους στην τηλεδιάσκεψη εξέφρασαν την άποψη να υπάρξει μεν αναβάθμιση χωρίς να επιτραπεί η επέκταση της σε κλίνες, ενώ το θέμα της μη επέκτασης σε κλίνες είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνους την πλειοψηφία των συμμετεχόντων. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας από την πλευρά του δήλωσε την ξεκάθαρα αρνητική θέση του σε οποιαδήποτε δομή στην περιοχή του Έβρου.

Αναμένεται να ακολουθήσει και άλλη τηλεδιάσκεψη με σκοπό την σύμπνοια όλων των φορέων της περιοχής σε μια κοινή πορεία αγώνα για το θέμα καθώς αναμένεται και η επίσκεψη του κ. Μηταράκη.

Για τα όσα συζητήθηκαν μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Φιλιώ Μυλωνά:


Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2021 10:02

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV