Συγκέντρωση στην πλατεία Φυλακίου την Κυριακή

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 15 Ιανουαρίου, 2022 19:49

Συγκέντρωση στην πλατεία Φυλακίου την Κυριακή

Κάλεσμα για συγκέντρωση και συλλαλητήριο απευθύνουν προς τους πολίτες τόσο το Α.Κ.Κ.ΕΛ. (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας) διά του πρέδρου του Βάκη Τσιομπανίδη, όσο και πολίτες που αποτελούν την άτυπη επιτροπή “ΕΑΚΥΤ”. Στις αναρτήσεις τους που διακινούνται μέσω το social media αναφέρουν τα εξής:

Α.Κ.Κ.ΕΛ.: Αγρότες από τα κοντινά χωριά ας έρθουν με τα τρακτέρ

Αύριο 9:30 πάμε όλοι στο Φυλάκιο να ακουστεί η φωνή μας μέχρι την Αθήνα. Μην περιμένετε κανείς να μας σώσει, όλοι οι Εβρίτες χωρίς κανένα κηδεμόνα. Για την, πατρίδα, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας. Παρακαλώ όσοι περισσότεροι μπορείτε ελάτε, χαμένοι αγώνες είναι μόνο οι αγώνες που δεν δόθηκαν. Αγρότες από τα κοντινά χωριά ας έρθουν με τα τρακτέρ !!!!! Ή εμείς ή αυτοί !!!!!

ΕΑΚΥΤ: Συγκέντρωση και συλλαλητήριο κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου

Αγαπητοί φίλοι,
Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στις 10:00΄, στην κεντρική πλατεία του Φυλακίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια συλλαλητήριο στο ΚΥΤ Φυλακίου.
Πατριώτες και φίλοι του Έβρου από τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας θα έλθουν για να ενισχύσουν τον αγώνα μας. Θα καταφτάσουν ενισχύσεις από τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεση στην επέκταση του ΚΥΤ.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΕΑΚΥΤ να δώσουν δυναμικό παρόν μαζί με τους πατριώτες από τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας, για να μην περάσουν τα καταστροφικά σχέδια για την περιοχή μας.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 15 Ιανουαρίου, 2022 19:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV