Παρουσίαση της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 1 Απριλίου, 2016 15:35

Παρουσίαση της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών στην Ορεστιάδα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) έχοντας μια μακρόχρονη πορεία από το 1877 ως έτος Ίδρυσης τους στην Ελλάδα έως σήμερα, έχει αναπτύξει μια πλούσια δράση τόσο στον Ελλαδικό όσο και στο Εξωτερικό με διάφορες Ανθρωπιστικές και μη αποστολές ποικίλου χαρακτήρα.

Όλοι οι Τομείς και οι Διευθύνσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Κοινωνική Πρόνοια, Νοσηλευτική, Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, Αναζητήσεις κ.λ.π.) μπορούν και συνεχίζουν το έργο τους χάρη στην ανεκτίμητη προσφορά των Εθελοντών τους!

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης.

Συνολικά, η βασική εκπαίδευση έχει διάρκεια 15 μήνες, που εκτός από τα μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικά), οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται στα Τ.Ε.Π. των οικίων δημόσιων Νοσοκομείων ή Κέντρων Υγείας και παράλληλα συμμετέχουν και στις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (καλύψεις, αποστολές κ.α.) με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας.

Συνεπώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πόλη της Ορεστιάδας για το Εκπαιδευτικό έτος 2016 2017.

Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη της Ορεστιάδας μια Παρουσίαση της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού την Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ώστε να υπάρξει μια πλήρη ενημέρωση για τους υποψήφιους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Συντάκτης Νewsroom 1 Απριλίου, 2016 15:35

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV