Σύσκεψη αγροτών στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 26 Νοεμβρίου, 2019 11:52

Σύσκεψη αγροτών στην Ορεστιάδα

 Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» με ανακοίνωσή της καλεί σε σύσκεψη τους αγρότες στην Ορεστιάδα τη Δευτέρα στις 2 Δεκεμβρίου:

Άλλη μια καλλιεργητική περίοδος έφτασε στο τέλος της και  οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι  κάνοντας τον απολογισμό τους διαπιστώνουν  για άλλη μια χρονιά  ότι ο μόχθος και ο ιδρώτας τους έγινε κέρδη σε ξένες τσέπες.

Από τη μια οι εξευτελιστικές τιμές σχεδόν σε όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα ( σιτηρά,  βαμβάκι, ηλιόσπορος, σκόρδα,  στο γάλα, κτλ )  και από την άλλη το υπέρογκο κόστος παραγωγής , τα χαράτσια, η φοροληστεία,  σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Επιπρόσθετα η νέα κυβέρνηση  αυξάνει το ηλεκτρικό ρεύμα κατά 10% , σχεδιάζει να διπλασιάσει τις εισφορές  των αγροτών προς  τον  ΕΦΚΑ και να προχωρήσει  στην ιδιωτικοποίηση του ΕΛΓΑ  δυσκολεύοντας ακόμα παραπέρα τη ζωή των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  οργανώνει σύσκεψη

Τη Δευτέρα  2 Δεκέμβρη ώρα   7μμ

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας

Και καλεί  τους Αγροτικούς Συλλόγους και όλους τους συναδέλφους αγρότες και  κτηνοτρόφους του νομού μας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη

 Γιατί…  ότι κερδίσαμε μέχρι τώρα το καταφέραμε με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΓΩΝΑ


Συντάκτης Νewsroom 26 Νοεμβρίου, 2019 11:52

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV