Συνεχίζει με Αποστολίδη και (προσθέτει) Αλεξόπουλο η ΠΑΕ Νίψας

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 14, 2017 14:41

Συνεχίζει με Αποστολίδη και (προσθέτει) Αλεξόπουλο η ΠΑΕ Νίψας

Το πετυχημένο νεανικό τεχνικό δίδυμο Αποστολίδη –  Αλεξόπουλου ξαναενώνεται !

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Νίψας στην σελίδα της στο Fb έκανε γνωστό στο φίλαθλο κοινό του νομού ότι στο τιμόνι της ομάδας παραμένει την νέα χρονιά ο Δημήτρης  Αποστολίδης και προστίθεται  δίπλα του και ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος. Ένα νεανικό δίδυμο με ικανότητες που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Α΄Κατηγορίας στην οποία ανέβηκε φέτος η ομάδα (τους ενώνει στενή φιλία και πρόκειται να γίνουν κουμπάροι σε λίγες μέρες με τον πρώτο να παντρεύει τον δεύτερο, ενώ είχαν συνεργαστεί ξανά στον Α.Ο.Καππαδοκών)!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας:

Μετά από 2 χρόνια ξεχωριστής πορείας ο Δημήτρης Αποστολίδης και ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος ξανά ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό μια πετυχημένη πορεία στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου για την ΠΑΕ Νίψας . Προπονητής της ομάδας παραμένει ο νυν τεχνικός Δημήτρης Αποστολίδης έχοντας πράξει εξαιρετική δουλειά και και αποτέλεσμα την προηγούμενη χρονιά και έχοντας πλέον συνεργάτη και σύμμαχο σε αυτή του  την προσπάθεια τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο .

Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου θα είναι περισσότερο οργανωτικός (μεταγραφές, προετοιμασία, συνδετικός κρίκος διοίκησης – παικτών). Μετά το περσινό πέρασμα ως τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΜΓΣ Εθνικός και αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία μπορεί να αντεπεξέλθει και να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις ικανότητες του σε αυτόν τον ρόλο και την ομάδα της ΠΑΕ Νίψας . Η επανένωση ατών των δύο ταλαντούχων προπονητών σίγουρα δημιουργεί προσδοκίες και όνειρα στη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας για μια πετυχημένη πορεία .

Κώστα Καλώς όρισες στην ομάδας μας!

Ακούστε τι δήλωσε στον αέρα του Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” :


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούλιος 14, 2017 14:41
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter