Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες   

Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουνίου, 2014 14:30

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες    

Συνελήφθησαν σήμερα (16-6-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης ΜετανάστευσηςΡοδόπης, τρεις  αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 27 ετών και ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς  μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ  από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις  υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας  υπήκοος Μιανμάρ.

 Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά, τον 34χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες και συνοδηγό τον 24χρονο, να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.


 Στη συνέχεια, εντόπισαν τον 27χρονο, να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες και να προωθεί με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

 Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουνίου, 2014 14:30

Ράδιο Έβρος TV