Συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π. – Έτοιμη για τον χειμώνα η Π. Ε. Έβρου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 22, 2018 15:39

Συνεδρίασε το Σ.Ο.Π.Π. – Έτοιμη για τον χειμώνα η Π. Ε. Έβρου

Προετοιμασμένη για την κακοκαιρία και τον επερχόμενο χειμώνα η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου μετά την σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.)

Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς, με κύριο στόχο τον καλύτερο συντονισμό των αρμόδιων αρχών, φορέων και εθελοντικών οργανώσεων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε πως «Σκοπός της σημερινής συνεδρίασης είναι εξέταση όλων των παραμέτρων προκειμένου να είμαστε έτοιμοι, κατά τη διάρκεια του επερχόμενου χειμώνα, για την αντιμετώπιση παγετών, χιονοπτώσεων και ενδεχόμενων πλημμυρικών φαινομένων, που εμφανισθούν στην περιοχή μας. Είναι θέληση και πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Έβρου, να είμαστε απολύτως συντονισμένοι στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων όποτε κι αν προκύψουν. Η συνεργασία και η ετοιμότητα στη λογική της πρόληψης, αλλά και της συνδυασμένης αποτελεσματικής αντιμετώπισης, αποτελούν κυρίαρχο στόχο μας».

Στη συνεδρίαση παρέστησαν η προϊσταμένη σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Κρυσταλλένια Γεωργιάδου, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Βενετίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γεώργιο Κουκουράβας, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Νικόλαος Γκότσης, ο Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης Χρήστος Πρόξενος, εκπρόσωποι των Γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, του στρατού, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, της ΔΕΔΔΗΕ, της ΕΥΔΕ Έβρου, του ΕΚΑΒ, της Διεύθυνσης Δασών, των Δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, του Γ.Ο.Ε.Β. και των Τ.Ο.Ε.Β., των Φορέων Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Διαδιάς – Λευκίμμης – Σουφλίου, και Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης, εθελοντικών οργανώσεων, υπηρεσιών της Π.Ε. Έβρου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Νοέμβριος 22, 2018 15:39

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter