Δήμος Ορεστιάδας: Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης – Συνδεθείτε τώρα με το φυσικό αέριο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Απριλίου, 2022 19:54

Δήμος Ορεστιάδας: Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης – Συνδεθείτε τώρα με το φυσικό αέριο

Ο Δήμος Ορεστιάδας απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες που κατοικούν ή έχουν χώρους εργασίας στις οδούς Κωνσταντινοπούλεως και Βασ. Κωνσταντίνου, προκειμένου συνδεθούν όσοι επιθυμούν με το δίκτυο φυσικού αερίου, ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια οι ασφαλτοστρώσεις. “Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στις δύο αυτές κεντρικές οδούς“, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας ενημερώνουν ότι τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει, σηματοδοτώντας μία νέα πιο οικολογική εποχή.

Η έλευση του φυσικού αερίου έχει ως αφετηρία τις κεντρικές αρτηρίες της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Κωνσταντινουπόλεως, στις οποίες παράλληλα θα υλοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Ορεστιάδας. Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα εργασιών σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου στις δύο αυτές κεντρικές οδούς, καθώς δεν θα είναι εφικτή η παρέμβαση στο οδόστρωμα που θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο των εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος.

Λόγω των ανωτέρω, παρακαλούμε θερμά όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν άμεσα, μέχρι τις 22/5/2022, τη σελίδα της ΔΕΔΑ www.deda.gr/map/ προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στο 2162000 466.

Οι εργασίες επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ θα συνεχιστούν στις οδούς που εσωκλείονται στο πράσινο πλαίσιο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στον συνημμένο χάρτη.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Ενημερώνουμε επίσης όλους τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας ότι στον παρακάτω πίνακα μπορούν να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2022 – Σεπτέμβριος 2022.
Δημότες που βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου πεντάμηνου εργασιών, μπορούν να
ακολουθούν την ίδια διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να ληφθεί υπόψη η διεύθυνσή τους στην χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.

Περιοχή Αφετηρίας Εργασιών


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 30 Απριλίου, 2022 19:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV