Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου με αγρότες της περιοχής

Συντάκτης Νewsroom 24 Δεκεμβρίου, 2019 11:02

Συναντήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου με αγρότες της περιοχής

Συναντήσεις με τον αγροτικό κόσμο σε χωριά και περιοχές του Έβρου πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου με σκοπό να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις της πανελλήνιας αγροτικής σύσκεψης και για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Μετά την σύσκεψη των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα αποφασίστηκε να συμμετέχει αντιπροσωπεία από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου στην πανελλαδική σύσκεψη που έγινε στις 15 Δεκέμβρη στην Νίκαια από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια αποφασίστηκε να υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Πλέον η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τοπικούς αγροτικούς συλλόγους διοργανώνουν συναντήσεις με τους αγρότες του Έβρου ενημερώνοντάς τους για τα θέματα που αντιμετωπίζει και τοπικά ο κλάδος αλλά και για τις αποφάσεις τις πανελλαδικής σύσκεψης. Μετά τις γιορτές αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα και μία κεντρική πανέβρια σύσκεψη.

Σκοπός αυτών των συγκεντρώσεων είναι η ενημέρωση του αγροτικού κόσμου ενώ μέσω αυτών θα αποφασιστεί και αν θα πραγματοποιηθούν αγροτικές κινητοποιήσεις στον Έβρο. Ο αγροτικός κόσμος του Έβρου καλείται να αποφασίσει αν θα συμμετέχει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα στις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι οποίες σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν αποφασιστεί για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ακούστε όσα είπε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου Γιάννης Μαργαριτίδης:


Συντάκτης Νewsroom 24 Δεκεμβρίου, 2019 11:02

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV