Συλλήψεις τριών διακινητών σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2019 13:29

Συλλήψεις τριών διακινητών σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (29-5-2019) το πρωί, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, ένας 61χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 16 ετών,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος και επέβαινε ως συνοδηγός ο 16χρονος.

Πλησίον του κόμβου Μάκρης, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη, ενώ ο συνοδηγός του τράπηκε πεζός σε φυγή. Άμεσα οι παραπάνω αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικών Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησαν συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού τον 16χρονο και να τον συλλάβουν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν συνολικά δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2019 13:29

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV