Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στην Καβάλα

Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2019 10:07

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στην Καβάλα

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στους αστυνομικούς της Καβάλας για την άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 59χρονου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προς τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και στους αξιωματικούς  και το αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α Καβάλας για την άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 59χρονου (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη, στον Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας Αστυν. Α΄ κ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ Βασίλειο καθώς και σε όλους τους Αξιωματικούς και το αστυνομικό προσωπικό του Τ.Α Καβάλας που με τις συντονισμένες προσπάθειές τους, και εντός ενός 24ωρου, κατάφεραν να προβούν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 59χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχτηκε απογευματινές ώρες της 10-11-2019, επί της  Ε.Ο Καβάλας-Δράμας, από 49χρονο ημεδαπό δράστη, ο οποίος και συνελήφθη.

Το γεγονός αυτός καταδεικνύει περίτρανα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν διαχρονικά το κλάδο μας, τις υφιστάμενες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, τα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας γενικότερα, εργάζονται με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, πολλές φορές μάλιστα και πέραν κάθε θεσμοθετημένου ωραρίου, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.


Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2019 10:07

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV