Συγνώμη Ζαμπούκη για παράνομο παρκάρισμα οχήματος της ΔΕΥΑΑ μπροστά σε ράμπα

Συντάκτης Νewsroom 9 Σεπτεμβρίου, 2019 11:17

Συγνώμη Ζαμπούκη για παράνομο παρκάρισμα οχήματος της ΔΕΥΑΑ μπροστά σε ράμπα

Συγνώμη για την παράνομη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης σε διάβαση μπροστά σε ράμπα ζήτησε δημόσια με σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Το περιστατικό συνέβη στις Φέρες όπου ένας δημότης φωτογράφισε την συγκεκριμένη παράβαση και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων και εν συνεχεία ζήτησε δημοσίως συγνώμη για το περιστατικό από τον δημότη “για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης“:

Με αρνητική έκπληξη και λύπη ενημερώθηκα ότι υπήρξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επώνυμη καταγγελία του συμπολίτη μας κυρίου Μιχάλη Τσαβδάρη, που αφορά παράνομη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος της ΔΕΥΑΑ στις Φέρες, σε διάβαση μπροστά σε ράμπα, εμποδίζοντας την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ο συνδημότης μας μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει το εν λόγω όχημα για τη σωστή τεκμηρίωση.

Κατ΄ αρχήν επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κύριο Τσαβδάρη για τη δημόσια και επώνυμη καταγγελία του και να του ζητήσω ως Δήμαρχος συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης.

Με αυτή του την πρωτοβουλία, υποστηρίζει την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Πρέπει ως Δημότες, όλοι μαζί, να συνδιαμορφώσουμε κοινή κουλτούρα και νοοτροπία σε τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να συμπεριφέρεται  ανεύθυνα.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε δεσμευτεί και θα υπερασπιστούμε με κάθε γόνιμο τρόπο, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην ελεύθερη προσβασιμότητα.

Γιάννης Ζαμπούκης

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης


Συντάκτης Νewsroom 9 Σεπτεμβρίου, 2019 11:17

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV