Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή για το Κέντρο Υγείας Δικαίων

Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2019 11:11

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή για το Κέντρο Υγείας Δικαίων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας Δικαίων θα πραγματοποιηθεί ,την  Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα Δικαίων

Με κεντρικό σύνθημα “Στοπ στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Δικαίων” ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου, ο Σύλλογος εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας  Ορεστιάδας και Δικαίων και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους κατοίκους του Τριγώνου:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Κέντρο Υγείας Δικαίων συνεχώς υποβαθμίζονται. Η πολιτική της υποχρηματοδότησης,  υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της Δημόσιας Υγείας,  έχει φέρει το Κέντρο Υγείας Δικαίων σε οριακή κατάσταση. Χαρακτηριστικό  είναι ότι έπειτα από τη συνταξιοδότηση της παιδιάτρου, το Κ.Υ. έχει μείνει χωρίς και αυτή την ειδικότητα. Κενές όμως είναι και οι θέσεις του οδοντιάτρου από το 2013 και του μικροβιολόγου από το 2015, ενώ απουσιάζει και ακτινολόγος. Επιπλέον ελλείψεις υπάρχουν  και στους τομείς συντήρησης και φύλαξης.

Ακόμα  το αίτημα για τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ   στα  Δίκαια, για τις ανάγκες των κατοίκων του Τριγώνου,  παραμένει  δυστυχώς ανεκπλήρωτο.

Αγαπητοί φίλοι,  μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση δεν μπορούμε να παραμένουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε να πάρετε μέρος  στη συγκεντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Παρασκευή 8 Μάρτη και ώρα 11 μπροστά στο Κοινοτικό κατάστημα Δικαίων.

Η παρουσία σας όλων απαραίτητη.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Δικαίων με το απαραίτητο προσωπικό.
  • Να λειτουργήσει Σταθμός ΕΚΑΒ στα Δίκαια
  • Δημόσια και Δωρεάν υγεία για όλους

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου

Σύλλογος εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας  Ορεστιάδας και ΔΙΚΑΙΩΝ

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»


Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2019 11:11

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV