Στον συνδυασμό του Π. Καλακίκου εντάχθηκε ο Γ. Μπαλτζής

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Αυγούστου, 2023 14:15

Στον συνδυασμό του Π. Καλακίκου εντάχθηκε ο Γ. Μπαλτζής

Την συνεργασία και προσχώρηση του Γεωργίου Μπαλτζή, μέχρι πρότινος υποψήφιο Δήμαρχο Σουφλίου και επικεφαλής του συνδυασμού “ΕπιΜένουμε” ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Συνεργασία -Ανάπτυξη – Συνοχή” του Δημάρχου Σουφλίου και εκ νέου υποψηφίου Παναγιώτη Καλακίκου.

Στην ανακοίνωση του Συνδυασμού αναφέρεται πως η ένταξη του Γεωργίου Μπαλτζή στο ψηφοδέλτιο έγινε “μετά από εποικοδομητικές συναντήσεις και παραγωγικές συζητήσεις με σκοπό τη συνέχιση της εξελικτικής πορείας του τόπου μας αλλά και της αδιάλειπτης προσπάθειας για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη σε όλα τα επίπεδα“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού “Συνεργασία -Ανάπτυξη – Συνοχή” :


Μετά από εποικοδομητικές  συναντήσεις και παραγωγικές συζητήσεις με σκοπό τη συνέχιση της εξελικτικής πορείας του τόπου μας αλλά και της αδιάλειπτης προσπάθειας για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη σε όλα τα επίπεδα, ο Συνδυασμός “Συνεργασία-Ανάπτυξη – Συνοχή” και ο επικεφαλής του και Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Σουφλίου κος Παναγιώτης Καλακίκος, καλωσορίζουν τη συμπόρευση κ την ένταξη στο ψηφοδέλτιο δημιουργίας του Συνδυασμού, τον Αντιστράτηγο ε.α. κο Γεώργιο Μπαλτζή, Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Σουφλίου και επικεφαλής του Συνδυασμού “ΕπιΜένουμε”.

Η δημόσια ανακοίνωση και η προσχώρηση του κου Γεωργίου Μπαλτζή στο Συνδυασμό “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή” ως μια πράξη ένωσης και συνεργασίας των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου για ένα δημιουργικότερο και καλύτερο μέλλον, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Συνδυασμό αλλά κυρίως επιβεβαιώνει και αναγνωρίζει το πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο έργο που συντελέστηκε και εξελίσσεται στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια από την παρούσα δημοτική αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο.

Η εμπιστοσύνη του κου Μπαλτζή στο πρόσωπο του Δημάρχου, ώστε να ηγηθεί της νέας προσπάθειας για το καλό του τόπου, εξασφαλίζει τη συνέχεια αυτού του μεγάλου έργου με στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου Δήμου, όχι μόνο για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αλλά και διεθνώς.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας αποδεικνύοντας έτσι ότι το πραγματικό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον τόπο, αλλά και το ευοίωνο μέλλον του πολίτη, αποτελεί για μας την μία μοναδική και απόλυτη επιλογή μας.

Με κοινό πρόγραμμα ανάπτυξης και ανάκαμψης του Δήμου Σουφλίου προχωράμε μαζί.

«ΕπιΜένουμε» στην «Συνεργασία-Ανάπτυξη-Συνοχή».

Δύναμη μας το Έργο μας!!!

Συνδυασμός “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή”

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Αυγούστου, 2023 14:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV