Στον Ιπποκράτη Μαλτέζος και Καβατζικιώτης

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Αύγουστος 8, 2019 13:25

Στον Ιπποκράτη Μαλτέζος και Καβατζικιώτης

Την συμφωνία με τους έμπειρους Μαλτέζο και Καβατζικιώτη ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Ιπποκράτη.

Δυο σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε του Δ.Σ. του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης , ο λόγος για τον Στράτο Μαλτέζο και τον Θόδωρη Καβατζικιώτη, περιττές οι συστάσεις για τους δυο έμπειρους αθλητές οι οποίοι σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους “γιατρούς” στους στόχους τους!

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις της ομάδας:

Το Δ.Σ Ιπποκράτη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ από την Ένωση Άνθειας. Ο εν λόγο ποδοσφαιριστής ήταν διακαής πόθος πολλών ετών και η προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας μας. μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για της επιτυχίες της ομάδος μας.. Σου ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες Σε ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή σου να έρθεις στην ομάδα μας…..

Η Διοίκηση του Ιπποκράτη μετά από επίμονες προσπάθειες ανακοινώνει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί κόσμημα στο ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο του Έβρου όχι μόνο για τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του ως ποδοσφαιριστή που αναγνωρίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι αλλά ως και ενός πολύ καλού παιδιού που τα θέλω του και οι επιθυμίες του ταιριάζουν με την ομάδα μας. του ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗ ΘΟΔΩΡΗ από την Ένωση Άνθειας .Θοδωρή σε ευχαριστούμε που σεβάστηκε την επιθυμία μας σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη ομάδα μας.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Αύγουστος 8, 2019 13:25

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter