Ενισχύθηκε σημαντικά με Λίτσιο και Πελτέκη ο Εθνικός

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Αύγουστος 12, 2017 21:35

Ενισχύθηκε σημαντικά με Λίτσιο και Πελτέκη ο Εθνικός

Με τις δύο νέες δυνατές προσθήκες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπαίνει σε τροχιά πρωταθλητισμού φέτος !

Με τις μεταγραφικές κινήσεις του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δείχνει ότι μετά την μεταβατική περσινή χρονιά προετοιμάζεται και πάλι να επιστρέψει σε πορεία πρωταθλητισμού στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου ! Τόσο ο Κώστας Λίτσιος όσο και ο Κώστας Πελτέκης αποτελούν παίκτες με αδιαμφισβήτητη  αξία που σίγουρα προσδίδουν μαζί με τις προηγούμενες προσθήκες (δείτε εδώ) αλλά και αυτές που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν νέα δυναμική στην ομάδα !

Η ανακοίνωση :

Μεταγραφή με παρόν και μέλλον για την ομάδα μας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πολύπειρου Κώστα Λίτσιου από την Ένωση Άνθειας-Αριστήνου.Ο Κώστας είναι 28 χρονών και γεννημένος στην Αθήνα.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Αθηνών και αφού πέρασε από τις εφηβικές ομάδες του Παναθηναϊκού, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων και της ΑΕΚ και ομάδων επιπέδου Δ’ Εθνικής μετεγγράφει στον Έβρο.Αγωνίστηκε στην Ν. Χιλή,Εθνικό Αλεξανδρούπολης,Έβρο Σουφλίου & Ένωση Άνθειας-Αριστήνου. Παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και των πλάγιων μπάκ.

Επίσης ανακοινώνουμε την επιστροφή του Κώστα Πελτέκη στις τάξεις της ομάδας μας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ομάδα της Ιταλίας.Ο Κώστας είναι γέννημα θρέμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Εθνικού .

 

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Αύγουστος 12, 2017 21:35

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

upart300

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter