Στον Έβρο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Αντώνογλου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Ιουλίου, 2018 15:46

Στον Έβρο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Αντώνογλου

Την περιοχή του Έβρου αναμένεται να επισκεφθεί εντός των προσεχών ημερών ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Νίκος Αντώνογλου.

Προηγήθηκε την Πέμπτη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον κ. Αντώνογλου κατά την οποία ο κ. Πέτροβιτς μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Έβρου, μεταξύ αυτών και η ανομβρία, και παράλληλα ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να επισκεφθεί την περιοχή με ειδικό κλιμάκιο και ΕΛΓΑ για να διαπιστωθούν οι ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες.

Σε επικοινωνία του radioevros.gr με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, ο κ. Πέτροβιτς απάντησε και σε όσους μίλησαν για απουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας κατά την διάρκεια της σύσκεψης για την ανομβρία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Διδυμότειχο. Όπως εξήγησε ο κ. Πέτροβιτς ο ίδιος απουσίαζε στην Αθήνα ενώ, όπως ανέφερε, η Περιφέρεια είχε κινητοποιηθεί νωρίτερα και είχαν πραγματοποιηθεί ενέργειες για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής, τόσο με επιστολές προς τους αρμοδίους όσο και με συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα – μεταξύ αυτών και η συνάντηση του Περιφεριάρχη κ. Μέτιου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις ενέργειες από πλευράς Περιφέρειας για το ζήτημα και για την επικείμενη επίσκεψη του κ. Αντώνογλου από τον κ. Δαδούση, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Ορεστιάδας ο οποίος δήλωσε πώς παρίσταται εκ μέρους του κυρίου Πέτροβιτς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστεί και η ημερομηνία για την επίσκεψη του κ. Αντωνόγλου στην περιοχή.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 11 Ιουλίου, 2018 15:46

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV