Τον Απρίλιο μεταθέτει την πληρωμή των βαμβακοπαραγωγών ο Αραχωβίτης

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2019 18:45

Τον Απρίλιο μεταθέτει την πληρωμή των βαμβακοπαραγωγών ο Αραχωβίτης

Διευκρινιστική δήλωση έδωσε στην δημοσιότητα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Την συνεργασία μεταξύ του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε σύμφωνα με τη δήλωση του ο Σταύρος Αραχωβίτης προκειμένου να πληρωθούν οι 1774 βαμβακοπαραγωγοί που δεν πληρώθηκαν χθες κατά την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος.

Η Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη, για την ειδική ενίσχυση βάμβακος:

«Καταβλήθηκαν 176 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 44.429 δικαιούχων βαμβακοπαραγωγών για την ειδική ενίσχυση βάμβακος»

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, δήλωσε ότι «τα 176 εκατ. ευρώ ειδικής ενίσχυσης βάμβακος που δόθηκαν συνδέονται με την παραγωγή προκειμένου οι βαμβακοπαραγωγοί της χώρας μας να συνεχίζουν να παράγουν το εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό βαμβάκι». Επιπλέον, για τους 1.774 βαμβακοπαραγωγούς που δεν πληρώθηκαν χτες, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε ότι «θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ζήτησα σήμερα την άμεση συνεργασία μεταξύ των συναρμόδιων οργανισμών, δηλαδή του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ, ώστε να επιλυθούν τυχόν τεχνικές λεπτομέρειες και να συμπεριληφθούν στην επόμενη πληρωμή, που οριοθετείται μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2019 18:45

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV