Στην Καβύλη “Ο Δρόμος του Σπαραγμού” – Ένα ταξίδι στο χρόνο και την παράδοση του χωριού

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Αυγούστου, 2022 11:27

Στην Καβύλη “Ο Δρόμος του Σπαραγμού” – Ένα ταξίδι στο χρόνο και την παράδοση του χωριού

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καβύλης “Ο Άγιος Δημήτριος” σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Καβύλης διοργανώνουν την «1η Γιορτή Καλοκαιριού του Συλλόγου» με θέμα «Ο Δρόμος του Σπαραγμού», την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30΄ στην κεντρική πλατεία του χωριού.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

– Παρουσίαση βιβλίου της Στέλλας Καλλέ με τίτλο: «Ο Δρόμος του Σπαραγμού». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Νίκος Πατούνας, Ραδιοφωνικός παραγωγός – μέλος θεατρικού εργαστηρίου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», και Κωνσταντίνα Σαρδάνη, Φιλόλογος.

 Βράβευση κ. Γεωργίου Ζελίδη, συντ. δάσκαλος, ιδρυτής και πρώτος Προέδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καβύλης.

– Βράβευση κ. Πασχάλη Μαυρίδη, συντ. δάσκαλος, Πρόεδρος του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Ν. Ορεστιάδας.

– Εμφάνιση Χορευτικών Συγκροτημάτων:
• «Οι Θράκες».
• Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας.
• Πολιτιστικός Σύλλογος Καβύλης.
– Με το μουσικό σχήμα «Ακριτικός Ήχος».

Μία ξεχωριστή βραδιά, με ένα ταξίδι στο χρόνο και την παράδοση του χωριού μας” υπόσχεται στο κάλεσμά του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβύλης Αστεριάδης Μαργαρίτης.

“Ο Δρόμος του Σπαραγμού” και στη Νέα Ορεστιάδα

Την προηγουμένη, Σάββατο 20/8, το βιβλίο της Στέλλας Καλλέ θα παρουσιαστεί στη Νέα Ορεστιάδα, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσείο της πόλης. Αναλυτικά, όπως αναφέρει η Πρόσκληση των διοργανωτών:

Σας προσκαλούμε σε εκδήλωση του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ∆ρόμος του Σπαραγμού», της κ. Στέλλας Καλλέ, ∆ιδάκτωρ ∆ιδακτικής της Ιστορίας και εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την κ. Χρύσα Πόντικα, φιλόλογο καθηγήτρια και την κ. Αναστασία Πατλακίδου, δημοσιογράφο. Η συγγραφέας θα διαβάσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Ορεστιάδας, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:00 μ. μ.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 18 Αυγούστου, 2022 11:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV