Στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing η Stergatos Team

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Δεκεμβρίου, 2018 13:40

Στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing η Stergatos Team

Χθες αναχώρησε από την Ορεστιάδα η  Kickboxing Fighting Academy Orestiadas-Stergatos Team  για  να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Ανδρών – Γυναικών!

Με επτά αθλητές- ριες ( πέντε άνδρες και δύο γυναίκες) κατεβαίνει στην Αθήνα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να επιστρέψει με βαλίτσες πιο βαριές από τα μετάλλια η Kickboxing Fighting Academy Orestiadas – Stergatos Team η οποία θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Olympic Arena στα  Άνω Λιόσια από σήμερα Παρασκευή 14/12 μέχρι την Κυριακή 16/12!

Ο προπονητής Σαράντης Στεργάτος δήλωσε στο radioevros.gr: «Δεν πάμε για την εμπειρία, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά! Είμαστε η πιο απομακρυσμένη ομάδα στην Ελλάδα με όσες δυσκολίες και ότι σημαίνει αυτό, λόγω των μεγάλων αποστάσεων και της οικονομικής επιβάρυνσης,  δεν πτοούμαστε  όμως γιατί αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και το κάνουμε σωστά! Πηγαίνουμε για να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Να αντιμετωπίσουμε άξιους και δυνατούς αθλητές από όλη την Ελλάδα και να το ευχαριστηθούμε!»


Οι αθλητές είναι: Ελένη Κωνσταντινίδου -42 (2 φορές πανελληνιονίκης), Κώστας Λούκμας -86 (1 φορά πανελληνιονίκης) ,Μαρία Καρακατσάνη -55 (1 φορά πανελληνιονίκης), Αντώνιος Ευαγγελιδάκης -75kg (1 φορά πανελληνιονίκης) και για πρώτη φορά συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κυριάκος Πετρόπουλος -91kg, Χρυσόστομος Αλουτζανίδης ,-75kg Δημήτριος Αθανασόπουλος -71kg,

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη του πρωταθλήματος με ένα κλικ εδώ.

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 14 Δεκεμβρίου, 2018 13:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV