Στην Αστυνομία και ο 7ος κατηγορούμενος της συμπλοκής του Σαββάτου

Συντάκτης Νewsroom 15 Σεπτεμβρίου, 2020 13:05

Στην Αστυνομία και ο 7ος κατηγορούμενος της συμπλοκής του Σαββάτου

Συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δύο συλληφθέντες που τους βαραίνουν πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα οδηγήθηκαν εχθές Δευτέρα στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους. Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ στο νοσοκομείο παραμένει με πολλαπλά τραύματα ο ανήλικος κατηγορούμενος της υπόθεσης ο οποίος θα απολογηθεί αφού πάρει εξιτήριο, παράλληλα οι άλλοι 2 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν και αυτοί εντός της ημέρας.Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας εμφανίστηκε σήμερα και ο 7ος κατηγορούμενος που ήταν υπό αναζήτηση.

Μιλώντας στον αέρα του Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή “Εντός Τόπου και Χρόνου” με την Σταυρούλα Αγελαδαράκη ο Ιατροδικαστής Παυλίδης Παύλος που ανέλαβε να εξετάσει τους δύο αστυνομικούς ανέφερε ότι στην περίπτωση του αστυνομικού που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι το πόρισμα του αναφέρει ότι πρόκειται για επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ στην περίπτωση του αστυνομικού που βρέθηκε με τραύμα στον γλουτό από όργανο νήσον και τέμνον* χαρακτήρισε τον τραυματισμό του ελαφρά σωματική βλάβη χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει ότι προήλθε από μαχαίρι. Ο κ. Παυλίδης συμπλήρωσε ότι και οι δύο αστυνομικοί φέρουν χαρακτηριστικά τραύματα συμπλοκής σε διάφορα σημεία του σώματος τους και ξεκαθάρισε ότι η ιατροδικαστική ορολογία διαφέρει από την νομική εξηγώντας μάλιστα τι σημαίνει επικίνδυνη και ελαφρά σωματική βλάβη στην ιατροδικαστική.Ο ιατροδικαστής απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε ότι η εξέταση των δύο αστυνομικών ήρθε μετά από αίτημα του Τμήματος Ασφάλειας Ορεστιάδας ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξετάσει κάποιον από τους κατηγορούμενους.

  • Τραύμα από τέμνον όργανο (κοφτερό γυαλί, ξυράφι, μαχαίρι)
  • Τραύμα από νύσσον (που τρυπάει) όργανο ( πρόκα, καρφίτσα, κατσαβίδι)

Συντάκτης Νewsroom 15 Σεπτεμβρίου, 2020 13:05

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV