Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης το θέμα του Δημοτικού Σφαγείου Φερών

Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2019 12:45

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης το θέμα του Δημοτικού Σφαγείου Φερών

Σε τροχιά υλοποίησης φαίνεται να μπαίνει ένα έργο που αναμένεται για καιρό στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Δημοτικό Σφαγείο Φερών.

Δημοσιοποιήθηκαν από την δημοτική αρχή η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά τον διαγωνισμό για την Κατασκευή του Δημοτικού Σφαγείου Φερών, μετά την αποπεράτωση των τευχών δημοπράτησης και τον πίνακα αντιστοιχιών.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου θα υλοποιηθούν και οι δύο συνεδριάσεις με μοναδικό θέμα το Δημοτικό Σφαγείο Φερών. Στις 18:00 καλούνται στην 7η τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  του Δήμου Αλεξανδρούπολης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης  για το θέμα “Έγκριση Τευχών Δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης με τη διαδικασία της παρ.1 του άρ.50 του ν.4412/2016 (Δημόσιες συμβάσεις έργων με αξιολόγηση μελέτης), για την υλοποίηση του έργου  «Εγκατάσταση  Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες»” με εισηγητή τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Την ίδια ημέρα, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Δημάρχου τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με θέμα “Έγκριση όρων διακήρυξης  του έργου ‘’ Εγκατάσταση  Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες ‘’ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)”.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για το θέμα του Δημοτικού Σφαγείου Αλεξανδρούπολης και της καθυστέρησης υλοποίησης του έργου ιδιαίτερα από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης ο οποίος είχε τονίσει πολλές φορές τα ωφέλη του έργου στον αγροτικό κόσμο και στην τοπική οικονομία: “Η κατασκευή του σφαγείου θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας αλλα και της αγροτικής παραγωγής, των ζωοτροφών, της μεταποίησης, του εμπορίου και των μεταφορών. Το σημαντικοτερο όλων ειναι ότι θα δώσει την δυνατότητα στον καταναλωτή της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνον, να μπορει να αγοράσει φθηνό, ντόπιο κρέας με εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και με τον τροπο αυτό να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις και τους ανθρώπους της περιοχής και την ανάπτυξη της.

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Φεβρουαρίου, 2019 12:45

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV