Στη Σαμοθράκη φθάνει το οχηματαγωγό «Άναξ». Στις 10 το βράδυ στο νησί και το καταμαράν «Andros Jet»

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 14 Αυγούστου, 2019 11:07

Στη Σαμοθράκη φθάνει το οχηματαγωγό «Άναξ». Στις 10 το βράδυ στο νησί και το καταμαράν «Andros Jet»

Στη δρομολόγηση δύο πλοίων από σήμερα για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Σαμοθράκη προχώρησε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι θα αναχωρήσει από τη Νάξο το ταχύπλοο επιβατηγό-οχηματαγωγό «Andros Jet», το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Σαμοθράκη στις 22:00 το βράδυ. Άμεσα θα εκτελέσει ένα δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και ένα από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη.

Από την επόμενη ημέρα 15/08 το «Andros Jet» θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ αν χρειαστεί και επιπλέον προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νησί.
Το συγκεκριμένο πλοίο μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 ΙΧ.
Επίσης σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στη Σαμοθράκη το οχηματαγωγό «Άναξ» προκειμένου να αρχίσει άμεσα την εκτέλεση δρομολογίων για τη μεταφορά φορτηγών με εμπορεύματα προς την Αλεξανδρούπολη.

Το επόμενο δρομολόγιο του συγκεκριμένου πλοίου από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη θα είναι στις 16:00 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ από Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη.

Όλες αυτές τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαιώνει με ανάρτηση του σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος του νησιού Αθανάσιος Βίτσας:

ΣΑΣ ΕΝΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/2019 ΤΟ ΠΛΟΙΟ “ΑΝΑΧ” ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
την 12.00 και 21.00
και από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
την 16.30.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 14 Αυγούστου, 2019 11:07

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV