“Στατικός μοντελισμός μια μορφή τέχνης” στο Μουσείο Μετάξης

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 11 Ιουνίου, 2019 09:24

“Στατικός μοντελισμός μια μορφή τέχνης” στο Μουσείο Μετάξης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς συνδιοργανώνει με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι “Εν Λευκώ” δράση αφιερωμένη στον στατικό μοντελισμό.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς συνδιοργανώνει με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι “Εν Λευκώ” δράση αφιερωμένη στον στατικό μοντελισμό, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:00-15:00, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Στατικού Μοντελισμού του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “Εν Λευκώ” Διονύσης Αθανασόπουλος θα κάνει μια εισαγωγή στον κόσμο του πλαστικού μοντελισμού, ενώ θα ακολουθήσει βράβευση των καλύτερων μοντέλων του τμήματος Στατικού Μοντελισμού “Εν Λευκώ”. Παράλληλα, όσοι βρεθούν στο Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να δουν μικρής κλίμακας έκθεση στατικών μοντέλων του “Εν Λευκώ”, ενώ παιδιά και έφηβοι ηλικίας 8 έως 18 ετών, μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής στατικών μοντέλων υπό κλίμακα.

Η συμμετοχή στη δράση όπως και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Στατικός μοντελισμός μια μορφή τέχνης, Μουσείο Μετάξης


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 11 Ιουνίου, 2019 09:24

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV