Σταμάτησε για μερικές ώρες η διέλευση στον Συνοριακό Σταθμό Ορμενίου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Φεβρουαρίου, 2023 20:47

Σταμάτησε για μερικές ώρες η διέλευση στον Συνοριακό Σταθμό Ορμενίου

Με ένα ξαφνικό πρόβλημα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι προσπάθησαν σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, να πραγματοποιήσουν διέλευση μέσω του Συνοριακού σταθμού Ορμενίου

Μία βλάβη σταμάτησε την λειτουργία του Τελωνείου για μερικές ώρες καθώς το σύστημα “έπεσε” νωρίς το απόγευμα (λόγω βλάβης στο διαδίκτυο, όπως ανέφεραν στο radioevros.gr). Πιθανή αιτία της βλάβης ίσως και η κακοκαιρία η οποία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μια έντονη βροχόπτωση ή δυνατοί άνεμοι προκαλούν βλάβες στα δίκτυα, κάτι που έχει παρατηρηθεί σε αρκετές περιοχές του νομού. Αυτό φυσικά σταμάτησε την κανονική λειτουργία του Τελωνείου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη ουρά και από τις δύο πλευρές, από οχήματα και πολίτες που επιθυμούσαν έξοδο προς την Βουλγαρία ή είσοδο στην χώρα καθώς ο αντίστοιχος συνοριακός σταθμός από την πλευρά της Βουλγαρίας λειτουργούσε κανονικά.

Αρκετοί μάλιστα κυρίως από την ελληνική πλευρά αναμένοντας για αρκετή ώρα στην μεγάλη ουρά αποχώρησαν ενώ άλλοι ανέμεναν μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να πραγματοποιήσουν διέλευση. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε λίγο μετά τις 7 περίπου το απόγευμα, και η διέλευση πλέον των συνόρων έχει αποκατασταθεί στο κανονικό, όπως ενημερώθηκε το radioevros.gr από στελέχη του Συνοριακού Σταθμού Ορμενίου.

Swiss Approval


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Φεβρουαρίου, 2023 20:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV