Σταδιακή αποκατάσταση κατασκευαστικών και κτιριακών προβλημάτων στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2019 09:24

Σταδιακή αποκατάσταση κατασκευαστικών και κτιριακών προβλημάτων στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης

Για την σταδιακή αποκατάσταση κατασκευαστικών και κτιριακών προβλημάτων στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης ενημερώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου με σχετική ανακοίνωση

Η εικόνα με νερά να τρέχουν από τους διαδρόμους είναι συχνή αλλά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η στεγανοποίηση του διαδρόμου που εμφάνιζε το μεγαλύτερο πρόβλημα από την Τεχνική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο για το έργο της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης και κτιριακών επισκευών ύψους 6.000.000 ευρώ, το οποίο πλην των άλλων θα εξοικονομεί 1.5000.000 ευρώ κάθε έτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όταν το 2002 το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εγκαταστάθηκε στο νέο κτίριο στη Δραγάνα, η τότε Τεχνική υπηρεσία και Διοίκηση διαπίστωσαν από τις πρώτες μέρες σοβαρότατα κτιριακά προβλήματα. Καμία ουσιαστική επισκευή δεν πραγματοποιήθηκε την εποχή που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα και ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου ήταν άνετος. Ένα από τα προβλήματα είναι η υγρομόνωση των διαδρόμων που συνδέουν τις πτέρυγες του νοσοκομείου, άλλωστε όλοι έχουν δει τα νερά που συχνά τρέχουν από την οροφή. Η Τεχνική Υπηρεσία ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τη στεγανοποίηση του διαδρόμου με το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η πρόσφατη νεροποντή απέδειξε την αρτιότητα της κατασκευής. Με αυτό τον τρόπο, παρά τον περιορισμένο προϋπολογισμό του νοσοκομείου που δίνει βάρος στα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, με σωστή διαχείριση, σιγά – σιγά αποκαθίστανται οι τεχνικές αστοχίες του 2002. Υπενθυμίζουμε ότι το Π.Γ.Ν.Α. έχει ήδη καταθέσει πλήρη φάκελο για το έργο της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης και κτιριακών επισκευών ύψους 6.000.000 ευρώ, το οποίο πλην των άλλων θα εξοικονομεί 1.5000.000 ευρώ κάθε έτος.


Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2019 09:24

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV