Σπουδαία διάκριση για Ορεστιαδίτη Videographer!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Φεβρουάριος 2, 2019 10:30

Σπουδαία διάκριση για Ορεστιαδίτη Videographer!

Δύο βραβεία κέρδισε στα Βαλκανικά Βραβεία της Παγκόσμιας Ένωσης Βιντεογράφων ο Ορεστιαδίτης Σταύρος Οικονόμου

Με δύο βραβεία τιμήθηκε στα WEVA Balcan Awards 2018 που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα της Τσεχίας Πράγα στις 19 Ιανουαρίου ο videographer Σταύρος Οικονόμου. O ταλαντούχος Ορεστιαδίτης απέσπασε το βραβείο “Best Colorist” και το βραβείο “Best Walk” .Το προσωπικό στυλ, οι δημιουργικές λύσεις και η υποδειγματική σύνθεση χρωμάτων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη δουλειά του να ξεχωρίσει και να διακριθεί μεταξύ πολλών άλλων!

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο site της WEVA (με ένα κλικ εδώ) αλλά και στο προσωπικό του ιστολόγιο (https://steveoikonomou.gr/) και στο instagram.

Για την επιτυχία του δήλωσε στο radioevros.gr:
Ως ένας πραγματικά αυτοδίδακτος άνθρωπος, έχω μάθει τη δουλειά μου μέσα από επαφές με ειδικούς σε συνδυασμό με την εξέλιξη της νέας τεχνολογίας, πάντα υπό την ηγεσία του πάθους μου για την εικόνα. Είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίο να γνωρίζω νέους ανθρώπους και να είμαι σε θέση να κινηματογραφώ την ομορφιά και τα συναισθήματα τους, σε ιδιαίτερες στιγμές! Τώρα όταν η δουλειά σου αναγνωρίζεται και βραβεύεται από τους ειδικούς δεν μπορείς παρά να είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος και να θες να γίνεσαι κάθε μέρα  καλύτερος για να αποδείξεις πως τα άξιζες αλλά και για να κυνηγήσεις και νέα! Σύντομα έρχονται κάποια πολύ ενδιαφέροντα projects που θα με βγάλουν από την άνεση μου και στα οποία θα δοκιμάσω κάποια νέα πράγματα ! Ευχαριστώ πολύ !

To βίντεο που απέσπασε το βραβείο “Best Colorist”:

Το βίντεο που απέσπασε το βραβείο “Best Walk” (exra info: στο συγκεκριμένο βίντεο πρωταγωνιστής είναι ο πρώην αθλητής του Α.Ο.Ορεστιάδας Βαγγέλης Διαμαντίδης) :

 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Φεβρουάριος 2, 2019 10:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter