Σουφλί: Συνελήφθησαν δυο διακινητές που μετέφεραν επτά άτομα σε τροχόσπιτο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Ιουνίου, 2023 10:33

Σουφλί: Συνελήφθησαν δυο διακινητές που μετέφεραν επτά άτομα σε τροχόσπιτο

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 7-6-2023 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τον ημεδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (αυτοκινούμενο τροχόσπιτο) που οδηγούσε ο αλλοδαπός διακινητής και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.


Σημειώνεται ότι προηγουμένως, ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολη, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 9 Ιουνίου, 2023 10:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV