Τροχαίο με σοβαρές υλικές ζημιές – Σώο το παιδί που πρόλαβε και πήδηξε απ’ το ποδήλατο

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 24 Μαρτίου, 2024 17:08

Τροχαίο με σοβαρές υλικές ζημιές – Σώο το παιδί που πρόλαβε και πήδηξε απ’ το ποδήλατο

Ένα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (24.03.2024) επί της οδού Ορέστου στην Ορεστιάδα. Στις 14:25 ένα όχημα συγκρούστηκε με ένα άλλο και στη συνέχεια με τρίτο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ τα σοβαρότερα αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή καθώς το ένα από τα αυτοκίνητα κατέληξε να εμβολίζει ποδήλατο που μόλις είχε προλάβει και παράτησε το παιδί που το οδηγούσε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο παιδιά κινούνταν με τα ποδήλατά τους στο πεζοδρόμιο, δίπλα στο σπίτι τους. Μόλις αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν στο δρόμο, το ένα πήδηξε απ’ το ποδήλατό του και έτρεξε παρά κάτω, ενώ το άλλο πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι κι έτσι απέφυγαν τα χειρότερα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μαύρο αυτοκίνητο βρέθηκε στο πεζοδρόμιο, ακριβώς στο σημείο των δύο παιδιών.


Φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ασημί OPEL μπήκε στο αυτοκίνητό του ευρισκόμενος σε σύγχυση, όπως μαρτυρούν άτομα που είδαν από νωρίς το συμβάν, ενώ τον ακολουθούσε άλλο άτομο, έβαλε μπρος και ξεκίνησε ανεξέλεγκτη πορεία επί της Ορέστου χωρίς να προσέξει το μαύρο αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά στο δρόμο, προσέκρουσε πάνω του και στη συνέχεια το ίδιο OPEL συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο μετακίνησε αρκετά μέτρα πιο κάτω με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν οι δύο οδηγοί (ένας άντρας και μία γυναίκα), ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς όπως μαρτυρούν οι παρευρισκόμενοι. Του θέματος επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο οδηγός που προκάλεσε τα ατυχήματα ήταν αρνητικό.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 24 Μαρτίου, 2024 17:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV