Σουφλί: Παρουσίαση βιβλίου του Μανώλη Παλαβούζη

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Μάιος 9, 2019 10:29

Σουφλί: Παρουσίαση βιβλίου του Μανώλη Παλαβούζη

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Ο Τέταρτος Καβαλάρης ΙΙ – Ο Όλεθρος” του Μανώλη Παλαβούζη.

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Ο Τέταρτος Καβαλάρης ΙΙ – Ο Όλεθρος” του Μανώλη Παλαβούζη, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου.

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Μανώλης Παλαβούζης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του δεύτερου και τελευταίου μέρους της διλογίας βιολογικού τρόμου “Ο Τέταρτος Καβαλάρης” με τίτλο “Ο Όλεθρος”.

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν η Ελένη Μούχλια (εκπαιδευτικός – φιλόλογος), η Αναστασία Παπαδάκη (συγγραφέας, ποιήτρια) και ο Μαρίνος Ματζιάρας (κοινωνικός λειτουργός MEd).
Αποσπάσματα του βιβλίου θα αναγνώσουν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Σουφλίου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα…

Ο Μανώλης Παλαβούζης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα του νομού Έβρου το 1994. Σπούδασε την επιστήμη του περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2016, ενώ παράλληλα συνέχισε να διαβάζει ασταμάτητα λογοτεχνικά κι επιστημονικά βιβλία, μία συνήθεια που υιοθέτησε από την εφηβεία. Ανάμεσα στους αγαπημένους του συγγραφείς ξεχωρίζουν ο Τόλκιν, ο Μάρτιν, ο Κινγκ, ο Κόρνγουελ κι ο Ντόκινς. Λατρεύει τα ταξίδια, τη ζωγραφική και τα παζλ, ενώ οι πεζοπορίες και η ενασχόληση με το φυσικό περιβάλλον είναι η δεύτερη φύση του. Ζει με την οικογένειά του στο Σουφλί, απ’ όπου και κατάγεται. Ο “Τέταρτος Καβαλάρης” αποτελεί την πρώτη λογοτεχνική του προσπάθεια και είναι καρπός της αγάπης του για τη βιολογία και την ιστορία.

τέταρτος καβαλάρης, δεύτερο μέρος, παρουσίαση βιβλίου

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Μάιος 9, 2019 10:29

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV