Σουφλί: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Σεπτέμβριος 13, 2018 10:24

Σουφλί: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών” στο Σιδηρώ του Δήμου Σουφλίου.

Η διήμερη εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2018 στο ορεινό χωριό του Έβρου, με την υποστήριξη των Κυνηγετικών Συλλόγων Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Μεταξάδων, Ορεστιάδας, Σουφλίου και Φερών, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Σιδηρού Δήμου Σουφλίου “ΠΥΡΣΟΣ”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς παραβρέθηκε στο Σιδηρώ την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, όπου και δήλωσε σχετικά: “Σκοπός μας είναι μέσω της Πανελλήνιας Γιορτής Κυνηγών να αναδείξουμε την περιοχή, έναν από τους πιο σημαντικούς ορεινούς όγκους της χώρας μας, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Η γνωριμία των συμμετεχόντων με τη μοναδική φύση που διαθέτει θα συμβάλλει στην αξιοποίησή της. Παράλληλα, δίδεται η ευκαιρία στους κυνηγούς να αναδείξουν την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία που τους χαρακτηρίζει”.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση κυνηγετικών ειδών και εξοπλισμού, έκθεση τοπικών προϊόντων και να παρακολουθήσουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

 

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Σεπτέμβριος 13, 2018 10:24

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter