Συνελήφθησαν 4 διακινητές με 18 συνολικά άτομα σε Έβρο και Ροδόπη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Ιουλίου, 2023 11:58

Συνελήφθησαν 4 διακινητές με 18 συνολικά άτομα σε Έβρο και Ροδόπη

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (20 και 21-7-2023) σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθεςτο πρωί στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.


Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρισε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. όχημα, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου ο δεύτερος αλλοδαπός διακινητής, διότι εντοπίστηκε ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, σήμερατις πρώτες πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν το τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Σουφλίου και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Ιουλίου, 2023 11:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV