Συνελήφθησαν δυο διακινητές με συνολικά 9 άτομα σε Διδυμότειχο και Φέρες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Ιουνίου, 2024 14:06
Swiss Approval

Συνελήφθησαν δυο διακινητές με συνολικά 9 άτομα σε Διδυμότειχο και Φέρες

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (27-6-2024), στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Swiss Approval

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του οδηγώντας επικίνδυνα και προκαλώντας φθορές σε περιπολικό όχημα, ενώ όπως διαπιστώθηκε για το αυτοκίνητο μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Φερών.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 28 Ιουνίου, 2024 14:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV