Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Διδυμότειχο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Ιανουαρίου, 2025 11:55

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Διδυμότειχο

Συνεδριάζει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025 για το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου με ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου του Συμβουλίου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί η 6η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής με 8 θέματα – ερωτήσεις από την αντιπολίτευση προς τη Δημοτική Αρχή.

Αναλυτικά η πρόσκληση:


ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της 6ης Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής (άρθρο 67Α του Ν. 3852/2010 ως προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν.5056/2023 (ΦΕΚ Α΄163/06-10-2023) η οποία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν της υπ’ αριθ.11216/20-12-2024 πρόσκλησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα συνεδριάσεων, την Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2025 δια ζώσης και ώρα 19:00 μ.μ., είναι τα ακόλουθα  

                                         ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΔΙΑΤΑΞΗ

Α/Α       ΘΕΜΑΤΑ
1Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για την κάλυψη των  αναγκών  των σχολείων μετά την κατάργηση των σχολικών επιτροπών. (εισηγήτρια: ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ)
2Ποιες είναι οι εξελίξεις, όσον αφορά, τις εργασίες ελέγχου και πιστοποίησης των παιδικών χαρών, καθώς και τη δημιουργία νέων. (εισηγητής: ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ)
3Ποιες ήταν οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης Έβρου και ποια η πορεία της εξέλιξής τους. (εισηγήτρια: ΤΕΡΤΣΟΥΔΗ ΒΕΡΑ)
4Ενημέρωση για την ολοκλήρωση κατασκευής και λειτουργίας του κυνοκομείου. (εισηγητής: ΝΤΟΥΜΠΑ ΜΕΜΕΤ)
5Γιατί πραγματοποιείται διανομή μαγειρεμένου φαγητού από τα μαγειρεία του δήμου μας, στις οικίες των κατοίκων, με το αυτοκίνητο του Δημάρχου, το οποίο δεν τηρεί τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής. Υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της υγειονομικής υπηρεσίας; (εισηγητής: ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)
6Ποιο είναι το ποσό των απευθείας αναθέσεων που έχει προχωρήσει η Δημοτική Αρχή, από τον Ιανουάριο του 2024 έως και σήμερα. Παρακαλώ, να καταθέσετε πλήρη κατάλογο με τις υπηρεσίες, τις προμήθειες και τα έργα. Να γίνει αναφορά στον τίτλο του έργου, στο ποσό, στην ημερομηνία της σύμβασης αλλά και στον ανάδοχο. (εισηγητής: ΤΣΙΜΠΑΝΛΙΩΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ)
7Να μας ενημερώσετε για τα έργα που έχετε πράξει, ως Δημοτική Αρχή, στα χωριά μας και στους οικισμούς του Δήμου μας, στα πέντε χρόνια της ύπαρξής σας. (εισηγητής: ΜΕΛΕΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
8Ποιο είναι το ποσό των απευθείας αναθέσεων που έχει προχωρήσει η Δημοτική Αρχή, από τον Ιανουάριο του 2024 έως και σήμερα στη ΔΕΥΑΔ. Παρακαλούμε να μας καταθέσετε πλήρη κατάλογο με τις υπηρεσίες, τα έργα αλλά και τις προμήθειες, στον οποίο να αναφέρονται ο τίτλος του έργου, το ποσό  και η ημερομηνία της σύμβασης, καθώς και ο ανάδοχος. (εισηγητής: ΣΙΑΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Ιανουαρίου, 2025 11:55

Ράδιο Έβρος TV