Συνάντηση Μητροπολίτη Δαμασκηνού με φοιτητές και επίδοση υποτροφιών

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Απριλίου, 2023 11:41

Συνάντηση Μητροπολίτη Δαμασκηνού με φοιτητές και επίδοση υποτροφιών

Συνάντηση με τους 40 και πλέον φοιτητές που σπουδάζουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας είχε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός, όπου συζήτησε μαζί τους και τους επέδωσε τις υποτροφίες του δευτέρου εξαμήνου:

Συμμετέχοντας στο ευφρόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Κυρίου, την Πέμπτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 20ή του μηνός Απριλίου ε.ε.,  ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός συναντήθηκε με 40 και πλέον υποτρόφους φοιτητές της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Επισκοπείο Ορεστιάδος και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους νέους και τις νέες της επαρχίας μας, που σπουδάζουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, και να τους επιδώσει την υποτροφία του δευτέρου εξαμήνου της τρέχουσας ακαδημαϊκής περιόδου 2022 – 2023.

Κατακλείοντας τη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος με τους υποτρόφους μας ευχήθηκε το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Κυρίου να φωτίσει τις σπουδές και τις επιλογές τους, προκειμένου χρήσιμοι για τον τόπο τους να προσφέρουν την ικμάδα της νεότητάς τους για την πρόοδο και την ευημερία. Τέλος, κατά τα καθιερωμένα, ο Σεβασμιώτατος τους διένειμε πασχαλινά αυγά.Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Απριλίου, 2023 11:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV