Σεμινάριο Εργασιακής Συμβουλευτικής στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 3, 2018 12:36

Σεμινάριο Εργασιακής Συμβουλευτικής στην Αλεξανδρούπολη

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής, με σκοπό την υποστήριξη, κατάρτιση και την επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (Αίνου 46), με συνολική διάρκεια τεσσάρων ωρών (10:00-14:00) και η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ, το Επιμελητήριο Έβρου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ενημερώνουμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων (υποβολή αιτήσεων έως 15 Απριλίου 2018).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: [email protected]


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Απρίλιος 3, 2018 12:36

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter