Μ. Καψογεώργη: Η “παρεξήγηση” θα λυθεί επί τόπου, στο Τζίβρε – Είμαστε πανέτοιμοι και σας περιμένουμε να ζήσουμε Σαν Παραμύθι

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Δεκεμβρίου, 2022 13:40

Μ. Καψογεώργη: Η “παρεξήγηση” θα λυθεί επί τόπου, στο Τζίβρε – Είμαστε πανέτοιμοι και σας περιμένουμε να ζήσουμε Σαν Παραμύθι

Η μοναδικότητα του χριστουγεννιάτικου πάρκου Σαν Παραμύθι στο Σουφλί είναι συγκεκριμένη: Συνδέεται η παράδοση του μεταξιού με την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, στον εμβληματικό χώρο ενός ιστορικού βιομηχανικού συγκροτήματος, την αυλή και τα κτίρια του γνωστού “Τζίβρε”· και με βασικό συνδετικό κρίκο, τον Εθελοντισμό, χωρίς καμιά εμπορική δραστηριότητα εντός του πάρκου.

Λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της περιοχής ανοίξει τις πόρτες του για να ζήσουμε ένα 8ήμερο Σαν Παραμύθι, μία από τις εθελόντριες που νυχθημερόν εδώ και μέρες ξημεροβραδιάζεται στο Τζίβρε για να είναι όλα τέλεια φέτος, η Γραμματέας του Συλλόγου “ΚΙΝΗΣΟΥ” Μαρία Καψογεώργη βρέθηκε στο studio του Ράδιο Έβρος για να μεταφέρει την παραμυθένια εμπειρία της ζωντανά στο Εβροσκόπιο.


Τα κάνουμε όλα εθελοντικά, αλλά όλοι έχουμε κέρδος απ’ αυτό. Ένα κέρδος που δεν περιγράφεται, δεν υπολογίζεται με υλικά αγαθά και είναι ανεκτίμητης αξίας“. Συμπερασματικά, αυτό προκύπτει από την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη Μαρία Καψογεώργη, καθώς αυτό που τελικά έχουν καταφέρει οι Σουφλιώτες με το Σαν Παραμύθι τους, είναι από τη μία να προσφέρουν ΧΑΡΑ σε όλους, μικρούς και μεγάλους, από την άλλη να κάνουν το Σουφλί τόπο προορισμού και επιλογή χριστουγεννιάτικων διακοπών για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Και το σημαντικότερο: αφήνουν παρακαταθήκη στα νέα παιδιά, τη νέα γενιά που σήμερα βρίσκεται εκεί στο Τζίβρε συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις, αύριο όμως θα κληθούν να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη της διοργάνωσης, ως συνεχιστές της παράδοσης που τώρα δημιουργείται. Με βασικά εφόδια ζωής: τον εθελοντισμό, την προσφορά, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την αγάπη. Με πολλή, απεριόριστη, αγάπη και ανεξάντλητη θετική ενέργεια, οι εθελοντές καλούν όλον τον κόσμο να γνωρίσει τη Σουφλιώτικη φιλοξενία μέσα από την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία, αυτή που μας οδηγεί να περάσουμε κι αυτές τις γιορτές Σαν Παραμύθι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με την… παρεξήγηση που φέτος πρωταγωνιστεί στην ιστορία: >> ΕΔΩ

Ακούστε – και δείτε – όσα συζητήθηκαν στο Εβροσκόπιο την παραμονή της μεγάλης έναρξης:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 22 Δεκεμβρίου, 2022 13:40
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV