Σ. Φάμελλος και Χ. Γιαννούλης την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2022 10:21

Σ. Φάμελλος και Χ. Γιαννούλης την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη

Με αφορμή την πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθούν οι Σωκράτης Φάμελλος (Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος) και Χρήστος Γιαννούλης (Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. την Τετάρτη 02/11/2022, στο αναψυκτήριο του πάρκου Αλτιναμάζη στην Αλεξανδρούπολη, με ώρα προσέλευσης 18:30, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση-συνάντηση παλαιών και υποδοχή νέων μελών και φίλων του κόμματος.


Στην εκδήλωση αυτή ως εισηγητές, θα παρευρεθούν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-.Π.Σ. Φάμελλος Σωκράτης (Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος) και Γιαννούλης Χρήστος (Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών).

Μετά την εισήγηση στα θέματα πολιτικής επικαιρότητας και τη γνωστοποίηση των δεσμεύσεων-Κυβερνητικών προτάσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. (επί των 6 Εθνικών Προτεραιοτήτων), όπως αυτές τέθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη Δ.Ε.Θ. και με τον γενικό τίτλο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ, θα ακολουθήσει συζήτηση-πολιτικός διάλογος.


Συντάκτης Νewsroom 31 Οκτωβρίου, 2022 10:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV