Πώς να διπλώσεις το πουκάμισο σου για να μην τσαλακωθεί!

Συντάκτης Νewsroom Αύγουστος 10, 2019 10:22

Πώς να διπλώσεις το πουκάμισο σου για να μην τσαλακωθεί!

Διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι; Για όποιο από τα δύο και αν ετοιμάζεσαι πρέπει να βρεις έναν τρόπο να πακετάρεις τα πουκάμισα σου χωρίς να τσαλακωθούν. Αναρωτιέσαι κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν. Και θα σου πω λοιπόν ότι είναι απόλυτα δυνατό.

Το πουκάμισο συμπληρώνει ένα επίσημο αντρικό και γυναικείο outfit ενώ είναι η σίγουρη επιλογή για αντρικό ντύσιμο σε γάμο. Όπως και αν το δούμε είναι από τα αντρικά και ρούχα που δίνουν άλλον αέρα στον άντρα που το φοράει. Άρα φρόντισε όταν ετοιμάζεις τις βαλίτσες να το διπλώσεις με τον σωστό τρόπο για να μην αφήσεις τσαλάκες.

3 τρόποι για να διπλώσεις το πουκάμισο σου

Πρώτος τρόπος για ένα διπλωμένο πουκάμισο

τρόπος για να διπλώσεις ένα αντρικό πουκάμισο

Αρχικά τοποθέτησε το πουκάμισο σου με τα μανίκια ανοιχτά και τα κουμπιά κλειστά. Πάρε το δεξί μανίκι και δίπλωσε το μέχρι την δεξιά άκρη του γιακά και κατέβασε το κάτω. Έπειτα πάρε το αριστερό μανίκι και κάνε το ίδιο. Προσπάθησε να είναι ίσα μοιρασμένος ο χώρος. Τέντωσε τα μανίκια ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια τσαλάκα. Δίπλωσε το στη μέση και γύρισε το από την καλή του πλευρά. Φτιάξε τον γιακά και είσαι έτοιμος!

Τρόπος δεύτερος για να διπλώσεις το πουκάμισο

διπλωμένο πουκάμισο χωρίς τσαλακώματα

Και πάλι πρέπει να κλείσεις τα κουμπιά και να ανοίξεις τα μανίκια. Πάρε το δεξί μανίκι και πήγαινε το προς την αριστερή πλευρά μέχρι να φτάσεις στην άκρη του γιακά. Τώρα πάρε το μανίκι και δίπλωσε το μία στην μέση και μετά ξανά στην μέση. Κάνε το ίδιο και από την αριστερή πλευρά. Δίπλωσε το έπειτα στη μέση, γύρισε το από την καλή πλευρά φτιάχνοντας τον γιακά και είσαι έτοιμος!

 

Πώς να μην τσαλακωθεί το διπλωμένο πουκάμισο

Τελευταίος τρόπος και ο πιο εύκολος, για σένα που βαριέσαι αφάνταστα να διπλώνεις τα πουκάμισα και θέλεις την εύκολη λύση. Κούμπωσε τα κουμπιά και άνοιξε τα μανίκια. Στη συνέχεια δίπλωσε το πουκάμισο στη μέση βάζοντας το μανίκι με το μανίκι. Πάρε τα δύο μανίκια και τοποθέτησε τα πάνω στην μία πλευρά. Τέλος, ξεκίνα να ρολάρεις το πουκάμισο από κάτω προς τα πάνω. Έτοιμος για πακετάρισμα. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό θα κερδίσεις αρκετό χώρο στη βαλίτσα σου.


Συντάκτης Νewsroom Αύγουστος 10, 2019 10:22
KAZA NALBA

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV